Vaffelkveld


Velkommen til Vaffelkveld torsdag 21. september kl. 1900 på Høvåg bedehus! Her blir det foredrag med Arne Otto Iversen om boken "Ankerfeste".

Vaffelkveld skal være et møtested for mangfoldet i bygda og du kan ta med deg naboen, familiemedlemmer eller noen fra skole eller jobb. Her kan alle komme!

Programmet på en Vaffelkveld er at vi først samles i storsalen til et opplegg, deretter blir det uformell prat, enkel servering med kaffe/te og selvfølgelig vafler ute i foajeen.

Arne Otto Iversen (f. 1958) er bosatt i Blindleia i Lillesand – midt i den sørlandske skjærgård. Som frilans båtjournalist har han i mange år vært på jakt etter levende kystkultur og de beste plassene å kaste dreggen. I boka presenteres naturhavner av ypperste klasse på stekket mellom Hidra og Risør - kanskje det beste sted i verden å tilbringe late dager om bord på farkost med kjøl.

Den innbydende kysten er Sørlandskysten er vakker, men seilasen mellom holmer og skjær kan også være utfordrende. I denne labyrinten av en øygard har det opp gjennom årene skjedd fatale hendelser og tragiske forlis, og det er disse dramatiske historiene som vekkes til live i de fascinerende beretningene i boka Ankerfeste - havner og historier fra Sørlandet.

Alle er hjertelig velkommen!

Tilbake