Julekonsert


Ingrid Vetlesen synger julen inn. Høvåg kirke torsdag 12. desember kl 19.

 

Ingrid har plukket med seg både musikk og musikere fra øverste hylle når hun synger julen inn i Lillesand, Høvåg og Risør før jul. På konserten får publikum høre de vakreste julesalmene og kjente og ukjente (!) perler fra det klassiske repertoaret. Sammen med trompetist Eirik Dørsdal og pianist Tor Morten Halvorsen dannes et musikalsk landskap som tangerer både folkemusikk, jazz og klassisk. Ingrid inviterer dessuten publikum til å synge med på enkelte av salmene. Og siden det er jul, blir det også en lokal overraskelse. Velkommen til en julekonsert hvor stikkordene er ro, varme og bare rett og slett vakker musikk. God jul!

Kort om utøverne:
Ingrid Vetlesen (sopran) er utdannet på konservatoriene i Tromsø og Stavanger, samt Operaakademiet i København. Hun debuterte som Barbarina på Det Kongelige Teater i København i 2008, og har siden opptrådt på scener og festivaler i inn- og utland. I 2017 flyttet hun med familien sin til Lillesand, og hun arbeider herfra som både utøver og pedagog.

Tor Morten er utdannet som pianist og pedagog fra Norges Musikkhøyskole og som dirigent fra det Kongelige Danske musikkonservatorium. Han er for tiden tilsatt i kantorstillingen i Risør.

Eirik Dørsdal er jazz trompetist og bosatt i Risør. Utdannet fra konservatoriet i Kristiansand og «Artisten» i Gøteborg. Aktiv med flere prosjekter i inn- og utland. Jobber hovedsakelig med egenkomponert musikk, friimprovisert musikk og folkemusikk. Gir snart ut sitt fjerde album på Karl Seglem sitt plateselskap "Norcd", og har vært med på en rekke andre innspillinger, turnéer og konserter. Eiriks spillestil kjennetegnes med et stort fokus på klang, inderlighet, personlighet og en sterk melodisk åre.

Pris: 295,-
Billetter kjøpes også på Matkroken (Lillesand sentrum og Indre Årsnes)
Se plakaten HER

Tilbake