Alle rettigheter 2019 Høvåg menighet

En innholdsrik helg med Viggo Klausen


Lørdag 30. og søndag 31. mars kommer Viggo Klausen til Høvåg bedehus. Han skal være med og lede tre forskjellige arrangementer hos oss denne helgen.

 

Program
Lørdag 30. mars kl. 1000: Seminar «Tro i hjemmet»

Hva kan vi som foreldre, besteforeldre, faddere og øvrig familie gjøre på hjemmearenaen i hverdagen som hjelper barna og ungdommene til å reflektere over trosspørsmål og finne sitt ståsted for videre i livet? Hvordan kan vi være relevante og tydelige samtidig som vi skaper den nødvendige friheten og tryggheten barna og de unge trenger for å jobbe med eksistensielle spørsmål og trosspørsmål?
Seminaret er ikke beregnet for barn, men vi har eget opplegg for barn nede i kjelleren.

Lørdag 30. mars kl. 1900: Venners-venner-fest
En fin kveld i koselig lag med venner, god mat og god musikk! Denne kvelden vil du treffe folk du vanligvis treffer på bedehuset og i kirka, men også mange av deres venner som du kanskje ikke kjenner så godt. Det vil bli servert god mat og det vil bli god tid til å prate sammen. Kvelden byr også på en spennende historie som blir fortalt av Viggo Klausen med artige bilder til og humor og alvor hand i hand. Historien blir fargelagt av sanger og god musikk i et stort spekter av stilarter spilt av Viggo Klausens faste orkester – så her blir det noe for en hver smak.
Opplegget denne kvelden er beregnet for voksne og er ikke særlig barnevennlig.

Søndag 31. mars kl. 1100: Familiemøte
Viggo Klausen og Miniklang deltar.

Tilbake